//Заседание ВРП 25 января 2018 года

Заседание ВРП 25 января 2018 года

Під час засідання 25 січня Вища рада правосуддя розглядає матеріали про внесення подання про призначення та відрядження суддів, про звільнення, оскарження притягнення до відповідальності та повідомлення про втручання в діяльність.

Порядок денний № 3

засідання Вищої ради правосуддя

25 січня 2018 року

  1. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів:
  2. Пономаренко Наталії Василівни – Шевченківського районного суду міста Києва.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бойко А.М.)

  1. Розгляд матеріалів щодо внесення подання

Президентові України про відрядження суддів:

  1. Шарко Наталії Анатоліївни – до Печерського районного суду міста Києва;
  2. Гуцола Максима Павловича – до Святошинського районного суду міста Києва;

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

  1. Кіпчарського Олександра Миколайовича – до Шевченківського районного суду міста Києва;
  2. Мельник Ірини Олексіївни – до Голосіївського районного суду міста Києва;
  3. Незнамової Ірини Миколаївни – до Святошинського районного суду міста Києва.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Шапран В.В.)

  1. Розгляд матеріалів щодо звільнення суддів з посад за загальними обставинами:
  2. Марущак Раїси Миколаївни – судді Глобинського районного суду Полтавської області.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя БеляневичВ.Е.)

  1. Розгляд питання про звільнення МОЗГОВОЇ Ольги Анатоліївни з посади судді Золотоніського міськрайонного суду Черкаської області на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 31 травня 2017 року № 1345/3дп/15-17.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

  1. Розгляд питання про звільнення РЕШЕТНІКА Миколи Олександровича з посади судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 2 серпня 2017 року № 2323/3дп/15-17.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

  1. Розгляд питання про звільнення БЕССАРАБ Любові Михайлівни з посади судді Гагарінського районного суду міста Севастополя на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 10 листопада 2017 року № 3656/1дп/15-17.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

  1. Розгляд питання про звільнення ПОПЕКИ Олександра Володимировича з посади судді Тельманівського районного суду Донецької області на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 30 жовтня 2017 року № 3491/2дп/15-17.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

  1. Розгляд питання про звільнення АНТОНОВОЇ Наталії Володимирівни з посади судді Голосіївського районного суду міста Києва на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 26 травня 2017 року № 1259/1дп/15-17.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Комков В.К.)

  1. Розгляд питання про звільнення СТЕПАНОВОЇ Оксани Сергіївни з посади судді Обухівського районного суду Київської області на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 23 жовтня 2017 року № 3378/2дп/15-17.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Мамонтова І.Ю.)

  1. Розгляд скарги судді Дніпровського районного суду міста Києва ІВАНІНОЇ Юлії Вікторівни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 20 березня 2017 року № 534/2дп/15-17 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

  1. Розгляд повідомлення суддів апеляційного суду Львівської області МАКОЙДИ Зеновія Миколайовича, БЕЛЕНИ Альберта Вікторовича, ГОЛОВАТОГО Василя Ярославовича про втручання в їх діяльність як суддів щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

  1. Розгляд повідомлень голови Одеського апеляційного господарського суду МОРЩАГІНОЇ Наталії Станіславівни та судді Одеського апеляційного господарського суду ГОЛОВЕЯ Віктора Миколайовича про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Гречківський П.М.)

  1. Розгляд повідомлення судді господарського суду Харківської області КАЛІНІЧЕНКО Наталії Вадимівни про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Нежура В.А.)

  1. Розгляд повідомлення судді Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області КРАМАРА Ореста Володимировича про втручання в його діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

  1. Розгляд повідомлення судді Дніпропетровського

окружного адміністративного суду КАДНИКОВОЇ Ганни Володимирівни про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Худик М.П.)

  1. Різне.